Location

Molukkenstraat 53
Amsterdam, 1095AV


Wij zijn open

Maandag: 10:00-17:00
Di t/m Vr: 08:00–17:00
Zaterdag: 08:00–18:00
Zondag: 08:00-17:00

Website Logo

Over
Cafe Chantilly

Een gezellig loungecafe
midden in amsterdam oost
Gelegen bij het javaplein


Lang lang geleden waren er 2 nichtjes die hielden van taarten bakken. Het bakken begon voor vrienden en famillie als verjaardags cadeau. Maar hoe meer mensen de taarten proefden hoe meer er wilden bestellen. En de hobby werd hun werk. Vannuit huis maakten ze custummade taarten op bestelling. Maar naast het taarten bakken vonden ze het ook heerlijk om te koken voor vrienden en familie en op z’on avond ontstond het idee, Cafe Chantilly! Bij Cafe chantilly bakken ze elke dag met liefde en passie de lekkerste taarten voor u. Maar ook voor een bakje koffie, ontbijt of lunch kunt u terecht bij deze gezellige nichtjes.

Koffie,Thee, Broodjes, Crosaints en veel meer.

Of het nou een bakje koffie is of een lekkere cake bij Cafe Chantilly zit u altijd goed.

Met ons nu al grote klantenbestand zijn wij een gezellige bijeenkomen van mensen die van genieten houden

Het is altijd gezellig bij ons en lachen is toch wel een van de belangrijkste bezigheden, rustig een krant lezen met een bakje koffie kan bij ons ook gewoon.

Vele verassingen vele lekker dingen bij Cafe Chantilly zult u altijd tevreden en voldaan het pand verlaten.

Met het een lekker weertje kunt u bij ons ook gewoon lekker op het terras plaats nemen om uw lekkernijen te nuttigen.

Caffe

Onze vers gemaakte crosaints zijn vanaf de hoek al te ruiken, de producten zijn vers en dat is zeker te proeven.


Ik ruik de croisants al op de hoek, Watertanden voordat ik plaats neem op het terras voor een bakkie koffie met croisantje.


Bovenstaand vertelde een van onze klanten ons net voordat hij weer wegging. Tevreden klanten dat is onze hoofdpreoriteit. Want tenslotte draait alles om u de klant.

Life is beautifull and so are you.

Vele spreuken op de muren en krijtborden, bij ons zult u altijd een opbeurende tekst of gesprek tegenkomen. Het leven is mooi, en u bent dat ook. Blij zijn en blij maken van klanten dat is het mooiste geschenk op aarde.

Maak u geen zorgen over de tijd want wij zorgen er wel voor dat u de tijd vergeet met onze eindeloze recepten van allerlei lekkernijen. We hebben altijd een krantje klaarliggen voor de mensen om relaxed met een bakje koffie te genieten van de geur uit onze keuken

Maar goed, ik kan hier nog bakken met tekst neerzetten. Kom gewoon gezellig langs en ervaar zelf ook wat het begrip Cafe Chantilly & klant is koning is.